Gegevensbestanden verzenden

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Wanneer de tracebestanden en het rapport over de systeemstatus zijn aangemaakt, moet u ze naar de specialisten van Klantenondersteuning versturen.

U hebt een actief verzoeknummer nodig om bestanden te uploaden naar de server van de Klantenondersteuning. U kunt dit nummer op My Kaspersky vinden.

Gegevensbestanden naar de server van de Klantenondersteuning uploaden

Als u de bestanden om een bepaalde reden niet kon versturen, kunt u de gegevensbestanden op de computer bewaren en later versturen vanaf My Kaspersky.

Gegevensbestanden opslaan op een schijf

Het aangemaakte archief kan naar de Klantenondersteuning worden verzonden.